DM i Sport 2023

Herunder finder du mere info om DM i Sport 2023. Vi glæder os til at byde dig velkommen til nogle fantastiske dage i Svendborg.

Tilmelding er åben

Tilmelding til DM i Sport 2023

Tilmelding til Danmarksmesterskabet i Sport 2023

Dansk Islandshesteforening indbyder i samarbejde med Saga Svendborg til Danmarksmesterskabet i Sport 2023.

Vi glæder os enormt til at ser jer alle til et fantastisk DM 2023, hvor vi kan byde jer velkommen på Saga Svendborgs fantastiske baneanlæg.

/Saga Svendborg og DI’s sportskomite.

LINK TIL TILMELDING HER

Adgangskrav

For at deltage i DM i Sport skal adgangskravet være opnået på ekvipageniveau i de respektive discipliner. Kvalifikationskravet skal være opnået én gang i indeværende DM-år (dvs. fra og med DM 2022 til DM 2023) og fremgår af DRL/WRL.
Læs mere om sportsadgangskravene

billet_web

Billetsalg og camping

Billetsalget er åbent

Saga Svendborg, samt mange frivillige, byder velkommen til dette års Danmarksmesterskaber i Sport på vores fantastiske baneanlægget i Svendborg.

Dette års danmarksmestre skal findes, og vi skal udtage et stærkt landshold, som skal repræsentere de rød/hvide farver ved VM i Holland til august.

Det bliver nogle spændende dage med mulighed for at se de bedste ryttere konkurrere om titlerne og meget andet hygge.

Booking af campingplads
Det er muligt at stille sin campingvogn op fra onsdag d. 5/7 kl. 12.00.

Pris onsdag til søndag: kr. 500
Pris pr. nat: kr. 200


Indgangsbilletter
Det er muligt at købe partout billet til alle dage, eller dagsbilletter via Sporti.dk

Partout til alle dage: Kr. 200
Torsdag: Kr. 50
Fredag: Kr. 50
Lørdag: Kr. 75
Søndag: Kr. 75

Der vil være løbende billetkontrol på pladsen alle dage.

Sponsor

Har du lyst til at være med til at gøre Danmarksmesterskabet i Sport 2023 for islandske heste til en stor succes?

På linket her kan du læse mere om de forskellige muligheder for at være sponsor eller udstiller. Vi håber meget, at du vil støtte op om DM i Sport 2023 for islandske heste.

Hvis du har en Sporti profil, anbefaler vi at du tilmelder dig som sponsor via dette link: www.sporti.dk. Her kan du krydse af i boksen ud for den klasse, du vil sponsorere, om du vil have en stand på pladsen, ligesom betaling også foregår på dette link.

Har du ikke en Sporti profil, skal du udfylde nedenstående felter og krydse dine ønsker til sponsorat/udstillerplads af på de følgende sider og sende filen til sponsor@saga-svendborg.dk, hvorefter du modtager en faktura. Når fakturaen er betalt, er du registreret som sponsor/udstiller.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til sponsor@saga-svendborg.dk. Når du har tilmeldt dig, vil vi også gerne bede dig sende evt. logo og link til din hjemmeside, Facebook og/eller Instagram profil.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Tak til vores hovedsponsorer

Klassesponsorer

Præmiesponsorer

IMG_2300

Hjælpere

Har du lyst til at være en del af temaet Danmarksmesterskabet i Sport 2023 for islandske heste?

Det kræver et stort hold af dedikerede frivillige hjælpere, for at kunne afholde et arrangement som Danmarksmesterskabet i Sport 2023. Alle frivillige gør et kæmpe arbejde for at gøre arrangementet til en fantastisk oplevelse, både for de dygtige ryttere, deres familier, dommere og ikke mindst resten af teamet.

Og det er selvfølgelig ikke kun arbejde, det handler lige så meget hygge og godt samvær omkring arrangementet og fællesskabet om vores islandske heste, derfor har vi arrangementer for hele familien og hygge om aftenen.

Vi vil bede jer alle om at støtte op om vores fantastiske frivillige hold, som du kan kende på tøj som vil bære DM2023 logo.

Aktiviteter

For at gøre Danmarksmesterskabet i Sport 2023 for islandske heste til et arrangement for hele familien, byder vi på en masse aktiviteter i løbet af dagene

På og uden for pladsen byder vi på aktiviteter for hele familien.

Vi tilbyder aktiviteter for børnene – hoppeborg, print på muleposer, springkonkurrencer på kæphest, mv.

For de voksne bliver der trænings- og yoga timer, lokal øl, musik, mulighed for at købe svømmebilletter til Svendborg Svømmeland til gode priser, mm.

Når programmet er på plads, bliver det tilgængeligt her på siden.

Vi glæder os til at byde hele familien velkommen i Svendborg den 6. – 9. juli 2023.

_DSC5674